Fatsa’da 3. Çocuk Takas Şenliği

Ordu’nun Fatsa ilçesinde 3. Döl Trampa Şenliği düzenlendi.

Ata tohumlarının yaşaması ve geleceğe aktarılması yerine Fatsa Belediyesi, Fatsa Ekincilik Odası ve Fatsa Birleştirme Yaşam Bölgesi yoluyla yerine bu yıl üçüncüsü planlı Yavru Trok Şenliği mülevven görüntülere tayf oldu. Fatsa ilçesinin Kabakdağı Mahallesi’nde düzenlenen taka şenliğinde ayrımlı illerden gelen katılımcılar da düzlük aldı.

Programda aynı müracaat fail Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Organize Hayat Bölgesi 3. Yavru Değiş Tokuş Şenliği’nde hemşerilerimiz ile benzeri araya gelerek ayrımlı bölgelerden gelen ata tohumlarımızı değiştirdik. Ülkemizin ve milletimizin geleceğe çevrilmiş yeryüzü majör sermayesi evcil tohumların himaye altına alınması, kişi ekolojik sisteminde geliştirilmesi ve çoğaltılması konusunda zürriyet trok çalışmalarını önemsiyor ve çokça eke görüyorum. Anadan Görme 3. Sulp Değişim Şenliğimiz nedeniyle ağababa tohumlarını geleceğe alıntı çabamıza bindi veren herkese teşekkürname ediyor, geleceğe attığımız bu tohumların bereketle, sevgiyle, bollukla yeşermesini diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların arkası sıra protokol mensupları ve katılımcılar, çiftçilerin stantlarını gezerek hem tohumları incelediler, hem bile lokal mahsulat satın alarak çiftçilere bindi oldular. – KALABALIK

Share: