50 öğretmenin fariza aldığı ‘Benim Adım Öğretmen’ klibi şişman beğeni topladı

50 öğretmenin görev aldığı ‘Benim Kadem Öğretmen’ klibi şişman gusto topladı

BİTLİS Bitlis’te fariza yapan 50 öğretmenin fariza aldığı “Benim Aşama Hoca” videoteyp klibi, toplumsal medyada balaban zevk topladı.

Bitlis’te görev yapan 50 öğretmenin, 24 Teşrinisani Öğretmenler Haset zımnında kendilerine kişi edilen öğrencilere herhangi bir anlamda afi menent oluşmak için hazırladıkları videoteyp sosyal medyada viral oldu. Bitlis İl Milli Terbiye Müdürlüğü katkılarıyla Öğretmenler Haset etkinlikleri çerçevesinde Bitlis eşkal kalkmak üzere değişik kaymakamlık ve karye okulları, ahali yetişek merkezi, karye hayat merkezi ve hususi eğitim bilimi merkezinde fariza eden 50 sarıklı ile kısaca 100 mektepli görümsetme çekti.

Çekimlerinin 15 dolaşma sürdüğü “Benim Aşama Öğretmen” adlı klibin senaristliği, yönetmenliği ve seslendirmesini Feyzullah Ensari İmam Dil Cambazı Ortaokulu Müdür Muavini Rukiye Tunç yaptı. Çekimlerin tamamlanmasının arkası sıra montajı yapılan video, genel ağ içinde paylaşılarak gücük sürede çokça sayıda zevk topladı. 4 yıldır Bitlis’te fariza işleyen Feyzullah Ensari İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Rukiye Tunç, “24 Son Teşrin Öğretmenler Günü’hangi müteveccih aynı farkındalık videosu çektik. Videoda kısaca 50 öğretmenimize düzlük verdik. Karye okullarından diyar ve kaza merkezindeki okullarımıza kadar bir nice okulumuza gittik. Karye öğretmenlerimiz ve hep branştan öğretmenlerimize ve eksiksiz eğitim tedrisat ortamına vadi vermeye çalıştık. Kilometrelerce açıktan kendisine can edilen evlatlara, ana cet olmaya mevrut ve eğitimi teoriden pratiğe aktarıp yaparak yaşayarak öğretme metodunu hazımlı eksiksiz öğretmenlerimiz adına onların eğitim tedrisat ortamlarına değinmeye çalıştık. Öğretmen-öğrenci, öğretmen-hoca ve hoca-ege iletişimini videomuza katmaya çalıştık” dedi.

Videonun gücük sürede sosyal medyada şişman beğeni topladığını dile getiren Tunç, “Videoda 100’den aşkın öğrencimiz vadi almakta ve15 çağ sürdü. Bu videoda emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize, idarecilerimize ve bu fırsatı bize sağlayan Bitlis Valiliğine ve Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze çok teşekkürname ediyorum. Fedakar öğretmenlerimize değindiğimiz bu videoteyp sosyal medyada çokça güzelce yankı buldu. Çok domuzuna köylü dönütler aldık. Emeğimize değdiğini düşünüyorum. O yüzden çokça bahtiyar hissediyorum kendimi” ifadelerini kullandı. Videoda öğretmenlerin fedakarlığının anlatıldığını anlatım fail Hesap Öğretmeni Baran Ateşin bile, “Rukiye Tunç Hocamızın Bitlis Valiliği ve İl Milli Eğitim Bilimi Müdürlüğünün katkılarıyla öğretmenlerimizin fedakarlıklarını anlattığı videoyu köy karye oluşturduğuna şahit oldum. Burada öğretmenlerimizin hangi kadar fedakarca çalıştıklarını görmekteyiz. Hocamıza ve tamam katılan öğretmenlerimize katkılarından hava teşekkür ediyorum” diyerek konuştu.

Videonun hem toprak hem üstelik öğrenciler üzere şişman tıpkı fırsat olduğunu tamlayan Feyzullah Ensari İmam Dil Cambazı Ortaokulu Müdürü Sümeyye Tabak ise “Okulumuz bünyesinde etkin Rukiye Bronz Hoca’mızın 24 Kasım Öğretmenler Haset’yle ilişkin hazırlamış olduğu videodan ufuk emeklerine teşekkürname ederiz. Biz idaremiz ve öğrencilerimizle alay malay hocamızın belirlemiş olduğu videoda yer aldık. Toplumsal medyadan müspet ansız dönütler aldık. Bu video hem bölgemiz için hem birlikte öğrencilerimiz için tıpkı fırsat oluşturdu” şeklinde konuştu.

Share: