Iğdır 3. bahis haberleri: Iğdır’da pitbull cinsi köpek ile hırsızlık

Iğdır’üstelik bir can, yanı sıra getirdiği pitbull cinsi köpek ile bisiklet çalarak kayıplara karıştı. O anlar, asayiş kamerasına yansıdı.

Iğdır’dahi son günlerde artan derrace ve motor hırsızlığına değme dolaşma yenileri ekleniyor. Karaağaç Mahallesi’nde gerçekleşen hırsızlık ise herkesi hayrete düşürdü. Akşam 03.40 sıralarında aynı gönül, yanındaki pitbull cinsi köpeği ile bahçeli evin içinde bulunan bisikleti çaldıktan bilahare bisiklete binerek köpeği ile gözlerden kayboldu. O anlar ise düzenlilik kamerası tarafından vasıta atına alındı.

Sabah kalktığında bisikletini evinin önünde bulamayan Hasan Sinci, asayiş kamerasını izlediğinde bisikletinin çalındığını anladı. Sinci, durumu çabucak polise bildirdi. Güvenlik güçleri, güvenlik kamerasından hırsızın peşine düşerken, Sinci ise hırsızların yakalandığını amma daha bilahare yeniden başıboş bırakıldığını söyleyerek duruma aksülamel gösterdi.

“Iğdır’dahi daima bisikletler çalınıyor”

Arakçılık mağduru Sinci, “Geceleyin saat 03.40 sıralarında, hırsızlar yani harami diyelim, bizim kapıya gelip gece saat 3.40 arası bizim bisikleti çaldı. Almaç olduğu halde, yani görüyorsunuz evin değme tarafı müşteri olduğu halde gelip çalmış. Yani yetkililer imdi bu işe ayrımsız umum atsın. Görüntüsü olduğu halde bisikletlerimizi çalıyor, bu kapsam üstelik bizi haddinden fazla tasalı ediyor. Yani o anda benim eşim yahut çocuğum dışarıya çıksa pitbull cinsi köpeği üstüne salacak, bu bisikleti gene alıp gidecekler. Yani tedbirli geliyorlar, biz bundan rahatsızız. Yetkililer bunları tutup tekrardan bırakıyor, bırakılmamasını istiyoruz. Sizden ricamız yetkili ki ise bu işe aynı el atsın. Bu iş bu büyüklüğünde detaylı sürüyor çünkü Iğdır’da sonsuz bisikletler çalınıyor. Bundan tığ çokça amma haddinden fazla rahatsızız. Burada maddeye düşenler husus üzere değme şeyi yapıyorlar. Biz bunu biliyoruz, bunun bilincindeyiz. Hoppadak derrace değil, imdi ayakkabıları çalıyorlar, elbiseleri çalıyorlar yani önlerine ne gelse gelip götürüyorlar. Evlerimizde huzurlu değiliz” dedi. – IĞDIR

Share: