Depremzede çocuklara gönderilen arkalama kolisinden sâdır rütbe duygulandırdı

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki hareket sonrasında Muğla’ya mevrut depremzedelere Muğlalı iyilikçi vatandaşlardan toplanan yardımlar giderken, aynı vatandaşın gönderdiği arkalama kolisinden sâdır kadar duygulandırdı. Kendisini Süper Alp Teyzoş namına isimlendiren tıpkı kadın eliyle yazıldığı tutum edilen notta, kadının çocuklarından yadigâr yerine sakladığı oyuncakları depremzede çocuklara armağan ettiği görüldü.

Muğla Turgutreis Öğrenci Yurduna konuk kendisine gelen depremzede çocuklar üzere, Muğlalı iyilikçi yurttaş eliyle ulaştırılan oyuncak kolilerinin içinden çıkan kademe depremzede vatandaşları duygulandırdı.

Yardım kolisinin içinden çıkan notta, “Sunturlu çocuklarım yüreğinizi kızdırmak için size çok kıvrak eşyalar gönderemiyorum amma seveceğinize eminim. Size Elif ablanızın bebekliğinden beri sakladığı çantalarını ve bebelerini, Halil Arda’nın mutaassıp şekilde sakladığı yapım araçlarını gönderiyorum. Çünkü sizler birlikte benim çocuklarımsınız. Ego kim miyim? Ben umum Türkiye gibi bilinmeyen kahramanım. Sizler geleceğimizin kahramanlarısınız. Sizden ricam gittikçe çokça mebzul torunlar olun bu yaşadıklarınız sizi yıldırmasın. Elan de güçlendirsin, dolgunca mesleklere kadın. Ne meslekte olursanız olun merhametli olun. Yanınıza gelen herkesi sarın sarmalayın. Belki onlardan biri ben olacağım. Aldatıcı geldiniz prenslerim, prenseslerim Süper Kahraman Teyzoş” ifadelerine kayran verdiği görüldü. – MUĞLA

Share: