YANLIŞSIZ Partili ilçe başkanı Mehmet Nuri Baht müstehcen görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından istifa etti

WhatsApp üzerinden yapılan görüşmenin videosunun paylaşılmasıyla tepkilerin odağına yerleşen DÜRÜST Partili Nasip, çığ kadar büyüyen eleştirilerin arkası sıra Twitter hesabından yaptığı paylaşımla görevinden çekilme ettiğini duyurdu. Görüntülerin montaj olduğunu ve kendisine şantaj yapıldığını öne süren Yıldız, şu ifadeleri kullandı;

“HADDINDEN FAZLA KIZIL AĞRI KAMUOYUNA VE BASIN MENSUPLARINA”

07/08/2022 tarihinde WhatsApp üstünde görüntülü olarak +31644172358 nolu numaradan arandım. Derhâl akabinde +4915756509979 nolu numaradan görüntülük görüntüsü alınıp, değişik tıpkı numaradan 10.000 bin dolar karşılığında görüntünün ellerinde olduğunu ve edepsiz tıpkısı videoteyp hazırlanarak yayınlanacağını tarafıma söyledi. Şantajı kabul etmediğimden ufuk olta videosunu sosyal medyada yayınlamaya başladılar. İki yıllık süre içinde yerelde geceleyin/zaman demeden DAVAM uğruna yaptığım çalışmalar, güya Sevgili arkadaşlarım vasıtasıyla seçme seferinde sekteye uğratılmaya çalışıldı.

“KAMUOYUNU DESTEĞİNİ TEŞKİLATIMDAN NE YAZIK Kİ GÖREMEDİM”

Geldiğimiz bu süreçte bu şantaj videosu teşkilattaki sözde sorun arkadaşlarım yoluyla gerçekmiş algısı yaratılarak önceleme edildi. Yerelde bu şantaj videosunun şahsımla hiçbir alakasının olmadığı cepheli/tarafsız bütün umum eliyle dile getirilmiştir. Yerelde bu halkoyu desteğini teşkilatımdan hangi eyvah ki göremedim.

“İTİBAR SUİKASTINA BINDI VERENLERLE HUKUKİ MÜCADELEMİ SÜRDÜRECEĞİM”

Tanınmış ve sevilen tıpkısı esnaf olduğumdan muhit şahsıma yapılan bu haysiyet suikastına destek veren, etmen olan, hazırlayan, içtimai medya üzerinden şahsıma bühtan atan yönlü, etkisiz herkesle ünsiyet önünde mücadelemi sonuna büyüklüğünde sürdüreceğim. İki yıllık bu hizmet sürecinde lüzumlu halkımızın, gerekse yerel basınımızın desteği ve teveccühü ile karşılaştık. Bu süreçte dahi bire bir desteği ve samimiyeti gördük bu açar ile nadir yerel matbuat mensuplarına ve halkımıza teşekkürü bir borç bilirim…

“GÖREVİMDEN İSTİFA EDİYORUM”

Şahsımın, ailemin ve yönetimimin daha fazla saygınlık suikastine maruz kalmaması üzere; İl teşkilatının bu süreçte olayın kurgu olduğunu bildikleri halde arkamda dik tıpkısı duruş sergilemediklerinden ufuk 17/10/2020 tarihinde tarafıma tebliğ ettikleri eşkâl ilçe başkanlığı görevinden çekilme ediyorum.



Share: