Sağanak yağışta AVM’nin tavanı çöktü: 1 yaralı

Kastamonu’da hareketli olan keskin boğanak yağmur sırasında benzeri alışveriş merkezinin tavanının çökmesi sonucu 1 güç yaralandı. Vatandaşların olay sırasında yaşadığı ürkü ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kastamonu’da aktif olan incitici bora hayatı karşıt etkiledi. Sağlam sağanak yağmur sırasında el merkezinde mevcut Kastamall Alışveriş Merkezinin (AVM) tavanında inkıraz meydana geldi. Tavandan sakıt parçaların kafasına çıkmış etmesi neticesinde ismi öğrenilemeyen ayrımsız yurttaş yaralandı. Yanık yurttaş, fenomen adına çağrılan sağlık ekipleri aracılığıyla yapılan evvel müdahalesinin arkası sıra Kastamonu Terbiye ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Alışveriş merkezinde bulunan çalışanlar ve vatandaşlar ise düzenlilik amacı ile tahliye edildi. Ahzüita merkezinin methal ve çıkışlarında güvenlik önlemi alan polis güçleri ekipleri ve güvenlik görevlileri vatandaşları ve çalışanları istek almadı.

Öte yandan davanın çökmesinden tezce bilahare vatandaşların yaşadığı panik ise el telefonu ile görüntülendi. Kameraya yansıyan görüntülerde AVM’de siren çaldığı ve vatandaşların koşarak merdivenlerden inmeye çalıştığı görüldü. – KASTAMONU



Share: