Fizik otama dahi hareketli tıpkı formül, veca tedavisi ‘Algoloji’

– Hikmet tedavi birlikte canlı bir formül, veca tedavisi ‘Algoloji’

ANKARA – Fizik tedavisinde canlı aynı formül olan ‘Algoloji’ (balkı tedavisi) kalburüstü sonuçlar sağlıyor.

Başkent’te faaliyetlerine başlayan hususi bir klinik, hastalarına sağladığı tedavi hizmetlerine, “Algoloji” yöntemini birlikte ekledi. Ağrının nedenlerini inceleyen ve kaynağını tanımlayarak tedavi etmeyi hedefleyen ayrımsız yöntem olan Algoloji, bundan sonra süreğen ağrıları meram alıyor. Hastaların değme biri için özel durumlarına, ihtiyaçlarına ve hedeflerine uyacak kişiselleştirilmiş otama planları oluşturulan merkezde, alanında eksper Prof. Dr. Birol Nazik ve Doç. Dr. Ferdi Müşkül vasıtasıyla zata mahsus tedaviler uygulanıyor. Klinikte geçerli tedaviler beyninde fiziksel tababet, pediatrik rehabilitasyon, optimize tıbbi otama ve girişimsel ağrı yönetimi kabil teknikler da saha alıyor.

“7’den 70’e tamam herkese tedavi sunuyoruz”

Tedavi yöntemlerinde 7’den 70’e başarı sağladıklarını tamlayan Prof. Dr. Birol Balaban, “Bizim tedavi yöntemlerimiz çıktı veca ve fizik otama rehabilitasyon üzerine olan kamu kas-iskelet sistemi ağrısı veya fonksiyon kaybına kapalı sıkıntıları gelişen çocukluk ve yetişkinlik çağındaki insanlara seslenme ediyor. Hele bel kemiği ve özge hareketli ağrılardan kaynaklı fizik tedaviyle ilişik 7’den 70’e yekpare herkese otama sunuyoruz. Rastgele yetişkinde ve çocukta farklı yöntemler kullanıyoruz. Teknolojik sistemlerden tutun konvansiyonel dediğimiz anadan görme sisteme büyüklüğünde gelişigüzel tedavi yöntemini uyguluyoruz. Burada hastalığın tanısı, yaş grubu ve özelliğine göre tıbbi imkan sunulan temas çeşit uygulamayı yapabilmekteyiz” ifadelerini kullandı.

“Bu uygulamalarda, hele üstelik görüntüleme yöntemi çok önemli”

Kullanılmamış tedavi yöntemleriyle elan etkin sonuçlar aldıklarını anlatım eden Doç. Dr. Ferdi Çetin veca tedavisiyle ilgili, “Algoloji (balkı tedavisi) bu uygulamalarda, alelhusus da görüntüleme yöntemi haddinden fazla kocaman. Önceden körleme yapılan iğne artık günümüzde metrukiyet edilmiş durumda. Hem hastanın güvenliği, hem birlikte iğne etkinliğinin arttırılabilmesi açısından görüntüleme rehberliğinde yapılan dert tedavileri berenarı faal sonuçlar vermektedir” diyerek konuştu.

Açılış sonrası misafirler kliniği gezerek tedaviler için ehlihibre hekimler eliyle vukuf aldılar.

Share: