Van vukuf… Van’da fizik otama hastaları bir ahit termin alarak tedavi oluyor

Van’üstelik fizik otama hastaları aynı dönem randevu alarak tedavi oluyor

Başdoktor Sarıkaya: “Fizik Otama Merkezimizde vakit sorunu yok”

VAN Van Yetişek ve Araştırı Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya, sayrılarevi bünyesinde elektrik gösteren İpekyolu munzam binasında yapılan iyileştirme çalışmalarına ilgili açıklamalarda bulunarak, “Fizik tedavi merkezimizde fasıla sorunu yok” dedi.

Van Eğitim ve Araştırı Hastanesi İpekyolu ek binasında düzeltme çalışmaları tamamlanan fizik tedavi merkezinin tanıtımı yapıldı. Hastanenin İpekyolu katma binasında hikmet tedavi merkezi oluşmak için, sayı farkı 20 poliklinik bakım vermeye başladı. Melfuf binadaki çalışmaları yerinde inceleyen Baştabip Doç. Dr. Remzi Sarıkaya, tedavi olan marazlı ve rahatsız yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Daha sonradan gazetecilere açıklamalarda mevcut Sayrılarevi Başhekimi Sarıkaya, sayrılarevi ilişik polikliniğin site merkezinde düzlük aldığını ve çarkıt ‘İstanbul Hastanesi’ olarak bilindiğini hatırlattı. Hastanede fizik tedavi alanında faal tıpkı hizmet sunduklarını tabir eden Başdoktor Sarıkaya, “Hikmet otama merkezinin yanı sıra, diğer branşların polikliniği dahi burada etken durumdadır. Periyot içerisinde averaj 20 polikliniğimiz deli dolu oluyor. Kardiyoloji, genel cerrahi, ciğer hastalıkları, nöroloji ve dermatoloji üzere birçok branşta bakım veriliyor. Alelhusus fizik tedavi üzerine vatandaşların buraya başvurmasını bekliyoruz. Fizik otama merkezimizde aralık sorunu yoktur. Bire Bir çağ içerisinde termin alarak araştırı olabilir. Yeniden fizik tedavide yataklı servisimiz ve fizik tedavisi merkezimiz birlikte mevcuttur” diye niteleyerek konuştu.

Baştabip Sarıkaya, hastanenin asıl binasında felç ve bire bir rahatsızlıklar dolayısıyla volta yeteneğini kaybeden hastaların tedavisinde beğenilen robotik yürüme cihazını de hastaların hizmetine sunduklarını kaydetti.

Share: