Başkanı Deveci 15 Temmuz Mahallesinde vatandaşlarla benzeri araya geldi

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Sarban, 2023 yılında gerçekleştirilecek enfrastrüktür ve üstyapı yatırımları için 15 Orak Ayı Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Deveci, Malumat İşleri Müdürlüğü, Park Yeri ve Bahçeler Müdürlüğü, Su ve Şebeke Müdürlüğü ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekiplerince, 2023 yılı envestisman programı çerçevesinde yapılacak altyapı ve üstyapı çalışmaları için 15 Temmuz Mahallesinde incelemelerde bulundu. Yanı Sıra Uray Başkan Yardımcısı Ersin Erol ile alay malay mahalleyi gezen ve emek yapılacak alanları durumunda gören Deveci, mahalle sakinleri ve esnaflarla dahi bir müddet arkadaşça etti. 2022 yılında uray ekiplerinin altyapı ve üstyapı çalışmalarında tarihi ayrımsız rekora imza attığını kaydeden Savran, 2023 yılında dahi bire bir gayretle çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı.

Sarban; “Belediye adına oldukça eli nimetli bire bir yılı geride bırakıyoruz. Şimdiden 2023 yılında yapacağımız yatırımları belirleyerek yeni tıpkı çalışma takvimi oluşturuyoruz. İnşallah ati yıl içerisinde mahallelerimizdeki birçok yetişkin problemi çözerek kentimize yıpranmamış parklar ve yeşil alanlar kazandıracağız” dedi. – NEVŞEHİR

Share: