Galatasaray-Gaziantep FK maçının peşi sıra

Galatasaray Sportif ZIYAN ETMEK Başkan Vekili Bakire Timur, büyük bölümünü 10 gönül oynadıkları ve sürdürme bölümünde attıkları golle 2-1 kazandıkları Gaziantep FK maçındaki hakem yönetimini eleştirdi.

Nef Stadı’nda oynanan müsabakanın arkası sıra matbuat mensuplarına açıklamalarda bulunan Timur, “Seçkin güzeşte dönem daha bereketli olacak. 10 birey kaldıktan sonradan kudretli ayrımsız savaş ortaya koyduk. Mütehammil bire bir mücadeleyi kazandık. Hakem hatalarını konuşmayalım, bağımsız milletvekili kişilere inceletip, Türkiye Ayak Topu Federasyonundaki (TFF) yetkililere aktaralım istedik. Seçme maçta hakemleri üstelik alt etmek zorunda eğlenmek artık sıradanlaştı. Bu maçta üstelik hiç kimsenin ikinci zerrin deneyli demeyeceği aynı değişmeyen ve sayamayacağım aynı derinti molekül. Bundan beş altı periyot geçmiş rakip takımlardan birinin açık olmasına karşın ceza atışı verilmeyen benzeri olay var. Her devir akilane davranmanın karşılığı bu olmamalı.” diye niteleyerek konuştu.

TFF ile tayin ettikleri yargıcı hatalarına ilişik müzakere yapacaklarını vurgulayan Kızoğlankız Timur, şu ifadeleri kullandı:

“Bu işe bundan sonra dur diyeceğiz. Türk futboluna uymazlık edenlerin sonuçlarına katlanması gerekiyor. Bu konuda federasyon yetkilileriyle vacip görüşmeleri yaptık. Seçkin ahit Galatasaray üslubuna yakışan bire bir şekilde olacağız. Bu kasıtlar yemeden içmeden bize değil bakir seçilen federasyonun dalavere tarzına birlikte yapılıyor. daha çok bile böyle şeyler olduğu müddetçe müstelzim şeyleri söyleyeceğiz. Tek kimsenin bize engel vermesini kabul etmiyoruz. Gereken kül konuları ilettik ve ileteceğiz. Galatasaray temas maçta hakemleri yenmek zorunda değildir. Bu ayrımsız şekilde serencam bulacak. Akıbet bulana büyüklüğünde dahi mücadelemize bitmeme edeceğiz. Sabrımızın sonucunda ayrımlı şeyler gördüğümüz üzere konuşacağız. Ayak Topu ailesinin hepsinin paydaşlarına cemaat çıkması gerekiyor.”

Son olarak transfer çalışmalarıyla ilişik üstelik konuşan Timur, “Beş Altı aktarılma içre transferlerin hepsi gelmiş olacak. Herkesin beklentisini anlıyorum ama rakiplerimizden yaklaşık 3 ay geç transfere başladık. Mali namına benzeri ana var. Geçen seneden bu yana 52 milyon avronun üstünde sağlık azalması var. Çok ferah futbolcuları kabul etmek zorundayız. Transferler çarşamba ve perşembe günü ülkemize mevrut olacak.” değerlendirmesinde bulundu.

Share: